HomeFett- och OljeavskiljareLarm från Labkotec

Larm från Labkotec

-

Finska Labkotec är fram för allt kända för sina larm till olje- och fettavskiljare. De har ett flertalet olika system beroende på vad användaren har för krav och önskemål.

idOil-kontrollenheter finns i tre utföranden. idOil-30 är den mest avancerade med WLAN, finns i 12V DC och 3G-modem som option.

Labkotec har från enklare larm med bara en givare system som klarar av flera givare på en och samma ledning in till larmenheten. De har kontrollenheter som kan kopplas upp via Wifi eller GSM. Det finns även larmenheter som fungerar med solceller.

Lokaset 20 är en konduktiv nivåvakt, avsedd för högnivålarm i slutna tankar. Högnivåvakt i slamtank larmar när det är dags att tömma tanken.

Den pålitliga högnivåvakten sparar både tid och arbete. Systemet är driftssäkert och har testats i drift. Vår nivåvakt är lätt att installera till och med i en befintlig tank.

Lokaset 20 meddelar med signalljus och summer när det är dags att tillkalla någon som tömmer tanken.

En konduktiv SET/LV som kopplas till larmet med en kabel är givare i systemet. Dess driftstemperatur är från 0 till +50 grader. Kabelns standardlängd är 15 m.

Om du har ett projekt där du behöver ett larm för att bevaka, tveka inte att kontakta oss på MMVA för att få hjälp att hitta just det larm som passar ditt projekt bäst.

Previous article
Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

LATEST POSTS

Most Popular