HomeAvloppsteknikMMVA börjar med molnbaserad support för entreprenörer

MMVA börjar med molnbaserad support för entreprenörer

-

Vi på Mälardalens Mark och VA har många års erfarenhet av samarbete med entreprenörer. Vi har märkt att mellan olika entreprenörer är erfarenheterna olika, vissa tycker om att göra kontorsarbete och andra vill göra så lite kontorsarbete som möjligt.

Vi på MMVA har alltid anpassat oss efter respektive entreprenör och deras specifika förfrågningar när det gäller support.

Vi har länge funderat på att använda oss av ett molnbaserat hjälpmedel, men inte riktigt bestämt oss för hur vi ska göra.

Men nu har vi tagit steget och provkört lite med en handfull entreprenörer och alla är jättenöjda.

När entreprenören får ett nytt projekt skapar vi en flik med kartunderlag för att kunna göra en situationsplan, alternativt tar kontakt med kommunen och frågar om det finns specifika krav i området.

Entreprenören kan komma åt mappen från sin mobiltelefon eller surfplatta för att enkelt uppdatera information eller ta bilder på plats direkt in i mappen.

Om entreprenören vill, kan vi på MMVA rita rent underlag för situationsplan etc. beroende på hur mycket hjälp entreprenören vill ha. vi skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål!

Så fort grovskissen är gjord kan vi på MMVA rita rent och snyggt så att det finns en situationsplan att visa kunden.

Tycker du som entreprenör att detta låter intressant?
Tveka inte att kontakta oss på MMVA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

LATEST POSTS

BACKSPOLNING TILL AVLOPPET

Backspolar du ditt vattenfilter eller poolfilter till ditt avlopp? Under åren som jag jobbat i avloppsbranschen har man ibland blivit inblandad i avlopp som inte fungerat...

Kemfällning under diskbänken, är det ett alternativ till reningsverk?

Detta är ju en ganska återkommande fråga, ofta ser fastighetsägarna bara prisskillnaden och tycker att ett reningsverk är för dyrt. Dessutom kan fastighetsägaren vara lite...

En lokal vatten och avloppsmässa i Enköping 5-6 maj 2023

Vi på Mälardalens Mark och VA tyckte att vinterns lugn i våran bransch har hållit på tillräckligt länge och det var dags att någonting hände...

BDT avlopp för 90 kolonistugor

Vi på Mälardalens Mark och VA avslutar året med att lämna in ett avloppsansökan för 90 kolonistugor. Då det är ett kolonistugsområde och användningen är...

Most Popular